Fanni néni autista tanítványainak támogatása

Nemrég egy szívhez szóló TikTok videó került elő egy nevelőnőről, Fanni néniről, aki autista gyerekekkel foglalkozik és rendszeresen számol be tanítványai fejlődéséről, módszereiről, amivel javít a gyerekek viselkedésén. Anyagi nehézségek miatt megszűnt volna egy autista kisfiú kezelése, de a semmiből érkezett egy meglepő üzenet. Zoli jelentkezett, hogy segíteni szeretne.

„Van egy autista kisfiú tanítványom, akivel anyagi okok miatt szünetelni fog a terápia. Nem tudnak tovább fizetni. Persze, ha marad időm, sok gyerkőcöt vállalok önkéntesen is, de ennek a fiúnak ennél több figyelemre van szüksége” – mesélte Fanni a történetet, aki igyekezett megtartani a tanítványa helyét, mert bízott benne, hogy megtudják oldani az anyagi nehézséget. Azonban nem várt helyről és időben érkezett a segítség.

„Amint letettük a szülőkkel a telefont, rá egy órára rám írt a Jákob Zoli és megkérdezte, hogy tud-e valamiben segíteni. Elmeséltem neki az esetet, és ő megtette azt, ami ahhoz kellett, hogy a kisfiú ismét járhasson hozzám. Tényleg sehol nem kértem segítséget, nem mondtam el a történetet. Egyszerűen ráérzett, és jövő héten el is jön a stúdióba.” – mesélte könnyeivel küszködve Saffi Fanni, aki nagyon hálás a segítségért.

Fanni egy festményt is készített hálája jeléül Zolinak, így cserébe kipróbálhatta Zoli Ferrariját.