rólunk

Az alapító

Sokan úgy ismernek, mint Jákob Zoltán, a Crystal Nails alapítója és milliárdos üzletember. Van azonban egy olyan oldalam, amit eddig csak a hozzám legközelebb álló személyek ismerhettek.

Megküzdöttem a vállalkozásaimért, így a jólétért is, de milliárdosként éppen ezért tartom fontosnak, hogy minél többet tegyek azokért, akik rászorulnak. Sok támogatást nyújtottam az elmúlt évek alatt, de most a JÁKOB Alapítványon keresztül szeretném megmutatni, azt az érzést, amit az adományozás nyújthat. Nem utolsó sorban:

Példa szeretnék lenni mások számára, és ösztönözni az embereket arra, hogy akiknek van lehetősége, álljon bátran egy jó ügy mellé!

Jákob Zoltán

Célok

A JÁKOB Alapítványon keresztül a fő célom a beteg gyermekek támogatása.

Három gyermekes édesapaként nagyon szívemen viselem a gyerekek sorsát, és átérzem, hogy mit érezhet egy szülői szív.

Nem csak az önzetlen adománnyal, de személyes jelenlétemmel, az ezzel nyújtott szeretetteljes odafigyeléssel is támogatni szeretném a gyerekeket, hiszen bennük látom az örökkévalóságot.

Szervezet

A JÁKOB Alapítvány 2023-ban abból a célból jött létre, hogy minél több kisgyermek fejlődését segítse.

Nap, mint nap azért dolgozunk, hogy a rossz anyagi helyzet, egy életmentő berendezés vagy a gyerekek fejlődését elősegítő eszközök hiánya ne lehessen akadály a gyógyulás útján.

Szemléletünk alapján igyekszünk feltárni azokat a területeket, amelyek a legnagyobb segítséget igénylik és az Alapítványon keresztül támogatni őket.

A tárgyi adományozás mellett, élményekkel igyekszünk a lehető legtöbb gyermek arcára mosolyt csalni.