Minden gyerek Ferrari-ja

Minden gyermek és fiatal számára, aki rajong az autókért, egy hatalmas és felejthetetlen élmény beszállni egy tűzpiros Ferrariba. Ennek ötleteként született meg a MINDEN GYEREK FERRARI-JA kezdeményezés.

A Jákob alapítvány július 26-tól augusztus végéig 8 nagyvárosba viszi el a Ferrari-élményt. Ezek között lesz Debrecen, Győr, Székesfehérvár, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Pécs, Siófok és Budapest. A rövid út garantáltan emlékezetes pillanatokat biztosít majd minden fiatal számára! Az út során a gyerekek kényelmesen élvezhetik a sportautó élményét, miközben a biztonság számunkra elsődleges szempont marad. Így lesz a MINDEN GYEREK FERRARI-JA egy örök élmény!

3 profi sofőr járja minden nap vele az országot! A program során lehetőség lesz beülni a sofőr ülésbe, továbbá profi sofőrünk mellé, aki biztonságosan, a KRESZ szabályai szerint fogja vezetni az autót. A 150 cm alatti gyerekeknek biztosítunk ülésmagasítót, illetve esetükben a hátsó ülésre a szülő is beülhet, ameddig a sofőr vezeti az autót. Természetesen a sok fotó ki sem maradhatna a történetből, így erre is lesz elegendő idő!

Felelősségvállalási nyilatkozatot a helyszínen is biztosítunk kitöltésre a szülők/gyámok számára, ennek kitöltése hiányában az autóval csak képet lehet készíteni.

Még nem múlt el gyermeked 18 éves? Akkor jelentkezz a #jakobalapitvany Ferrari élményautózásra és legyen övé ez a felejthetetlen élmény!

Hogy hogyan is tudsz jelentkezni? Mutatjuk részletesen:

Első sorban a helyszínt kell kiválasztanod majd a nektek megfelelő dátumot és időpontot, viszont amennyiben a helyszín választás után egyetlen dátum sem jelenik meg, akkor sajnos aznapra már az összes időpont betelt. Ha kiválasztottad a megfelelő helyszínt, dátumot és időpontot, már csak pár adatra lesz szükségünk. 

Először a szülő/gyám adatait kell magadni: a nevét, az e-mail címét, majd a telefonszámot, ami +36-os formátummal kell kezdődnie.

Ezután a gyermek adatait kell kitölteni, ahol szükséges megadni a nevét, illetve a születési dátumát is! (Itt felmerülhet az a probléma, hogy csak 2013-ig engedi kiválasztani a dátumot, ez esetben  a 2013-at kell választani, majd újból a Születési dátum rubrikára kell kattintani és így már engedni fogja a naptár, hogy korábbi évet válassz.) A dátumot ne manuálisan töltsd ki, hanem a naptárból válaszd ki a dátumot, különben nem fogsz tudni jelentkezni. Majd ki kell pipálni az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóról szóló részt.

Ha mindennel megvagy, nincs más dolgod, mint a Jelentkezem gombra kattintani és részt venni magán a programon! 🙂

Amennyiben több gyermeket szeretnél hozni, kérünk hogy annyi darab űrlapot tölts ki!

Amennyiben időponttal kapcsolatos változás merülne fel, az automatikus visszaigazoló e-mailre várjuk a változtatásokat!